WERKEN BIJ - Brabant Plant


WERKEN BIJ

Passie, plezier en trots

Brabant Plant is een bedrijf waar medewerkers met enthousiasme en plezier samenwerken. Waar we telen met passie, zorg en aandacht. Het resultaat? Producten waar we trots op zijn. Van zaadje tot halfwasproduct, en van stek tot eindproduct. De wens van de klant staat daarbij centraal. Dat vraagt natuurlijk om een flexibele instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Om het werk zo goed en veilig mogelijk te organiseren, hebben we onze bedrijfsvoering sterk geautomatiseerd.

Respect voor elkaar en voor het milieu

Iedereen die bij Brabant Plant werkt, is het erover eens: hier word je echt als mens gezien. We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid, maar in ons hart zijn we nog altijd dat familiebedrijf. Samenwerking, respect voor elkaar en respect voor het milieu typeren ons.

Regelmatig op zoek naar versterking

Ons bedrijf is volop in beweging, dus we zijn regelmatig op zoek naar mensen die zich willen inzetten voor verdere groei. Je past bij ons als je initiatiefrijk, enthousiast en gedreven bent. Ook teamgeest vinden we belangrijk. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Glastuinbouw.

Interesse?

Pas jij bij Brabant Plant? Dan horen wij graag wat je ons te bieden hebt. Stuur je motivatie en cv naar info@brabantplant.nl. Wil je meer informatie over werken bij Brabant Plant? Dan kun je contact opnemen met Vicky van Delft – Brooimans via 073-5119001.

Interessante stages

Wij bieden jong talent graag de kans om zich bij ons te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via interessante stageplekken op vmbo-, mbo- of hbo-niveau. Soms is ook een snuffelstage mogelijk. Brabant Plant is een erkend leerbedrijf en staat daarmee garant voor goede begeleiding. Interesse in een stage bij ons? Stuur je sollicitatie naar info@brabantplant.nl en vertel ons wat voor stage-/leerwerkplek je zoekt, in welke periode en voor hoelang.