Vacature Teeltspecialist - Brabant Plant


Vacature Teeltspecialist

Brabant Plant is een bedrijf waar medewerkers met enthousiasme en plezier samenwerken. Waar we telen met passie, zorg en aandacht. Het resultaat? Producten waar we trots op zijn. We zijn op zoek naar een teeltspecialist.

Je kunt contact opnemen met Bas Kolenberg via: b.kolenberg@brabantplant.nl  of via 073-5119001

Teeltspecialist

Voltijd (38 u/w) – omgeving Langstraat

 

Dit ben jij

Jij hebt gevoel voor planten. Niet alleen heb jij de nodige kennis en ervaring in huis, je staat ook stevig in je schoenen. Je begrijpt namelijk dat je als teeltspecialist moet kunnen meebewegen met het groeiproces van de plant. Je bewaart moeiteloos het overzicht en je draagt graag verantwoordelijkheid.

 

Jouw rol binnen ons bedrijf

Als Teeltspecialist bij Brabant Plant volg je de groei van de planten. Je zorgt ervoor dat elke plant wordt omringd met zorg en aandacht. Altijd volgens de afspraken met de klant.

-Bewaken van het gehele proces: van zaadje tot plant;

-Beheren van klimaatinstellingen, watergift en bemesting.

Iedere dag weer de ideale omstandigheden creëren, dat is wat je doet. Dat vraagt om een flexibele houding: steeds kunnen meebewegen met de behoeften van plant én klant, op welk moment dat ook nodig is. Want groei is een proces dat altijd doorgaat.

 

Je past bij ons als je…

-Onze passie voor planten deelt;

-Een groene opleiding op hbo- of mbo-niveau hebt afgerond;

-Kennis en ervaring hebt op het gebied van glastuinbouw;

-Graag samenwerkt met anderen, maar ook goed zelfstandig aan de slag kunt;

-Een kritische houding hebt;

-Niet bang bent voor computers en administratief werk;

-Regelmatig beschikbaar bent in het weekend (op basis van roulatieschema).

Verder ben je initiatiefrijk, enthousiast en gedreven. Samenwerken, respect voor elkaar en respect voor de natuur vinden we bij Brabant Plant erg belangrijk. We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid, in ons hart zijn we nog altijd dat familiebedrijf. Wil jij je samen met ons inzetten voor verdere groei? Dan willen we je graag leren kennen.