Vacature meewerkend voorwerker (m/v) - Brabant Plant


Vacature meewerkend voorwerker (m/v)

Vacature Meewerkend voorwerker

Plantenkwekerij Brabant Plant BV is een bedrijf waar medewerkers met enthousiasme en plezier samenwerken. Waar we telen met passie, zorg en aandacht. Het resultaat? Producten waar we trots op zijn. We zijn op zoek naar een meewerkend voorwerker.

Je kunt contact opnemen met Vicky van Delft – Brooimans via 073-5119001 of per mail: v.vandelft@brabantplant.nl

Meewerkend voorwerker (m/v)

Voltijd (38 u/w)

 

Dit ben jij

Het liefst werk jij samen met anderen. Bij je vrienden sta je bekend als iemand waar je op kunt rekenen. Jij bent diegene die altijd precies weet wat er moet gebeuren en ervoor zorgt dat de kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden geborgd zijn. Nu ben je op zoek naar een leuke baan binnen een sfeervol bedrijf waar je met je handen werkt.

 

Jouw rol binnen ons bedrijf

Als meewerkend voorwerker bij Brabant Plant zorg je ervoor dat het hele productieproces vlekkeloos verloopt. Dat doe je in een hecht team van enthousiaste collega’s. Je zorgt ervoor dat de medewerkers precies weten wat ze die dag moeten doen. Je coördineert, stuurt bij en motiveert je team.  Daarnaast werk je met je team in het productieproces mee.

-Aansturen van je team (bestaande uit 3-12 medewerkers);

-Uitvoeren van productie- en controlewerkzaamheden;

-Signaleren en oplossen van problemen.

Medewerkers bij Brabant Plant beschikken over de tuinbouwmentaliteit. Je kunt bij ons te maken krijgen met wisselende start- en eindtijden. Wanneer het erg druk is, vragen we je om extra te werken. Ook in het weekend zullen we je soms vragen om te komen werken. De groei van de planten gaat namelijk altijd door!

 

Je past bij ons als je…

-Het liefst samenwerkt met anderen;

-Naast Nederlands ook Engels spreekt (en het liefst nog een andere taal, zoals Duits of Pools);

-Gevoel hebt voor techniek;

-Een kritische houding hebt;

-Niet bang bent voor computers en administratief werk.

Verder ben je initiatiefrijk, enthousiast en gedreven. Samenwerken, respect voor elkaar en respect voor de natuur vinden we bij Brabant Plant erg belangrijk. We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid, in ons hart zijn we nog altijd dat familiebedrijf. Wil jij je samen met ons inzetten voor verdere groei? Dan willen we je graag leren kennen.