Vacature heftruckchauffeur - Brabant Plant


Vacature heftruckchauffeur

Plantenkwekerij Brabant Plant BV is een bedrijf waar medewerkers met enthousiasme en plezier samenwerken. Waar we telen met passie, zorg en aandacht. Het resultaat? Producten waar we trots op zijn. We zijn op zoek naar een heftruckchauffeur.

Je kunt contact opnemen met Vicky van Delft – Brooimans via 073-5119001 of per mail: v.vandelft@brabantplant.nl

Heftruckchauffeur

Voltijd (38 u/w)

 

Dit ben jij

Jij hebt ervaring op de heftruck en bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat. Jij beschikt over een goede fysieke conditie. Jij staat stevig in je schoenen. Jij bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal goed. Jij neemt je verantwoordelijkheid en werkt netjes.

 

Jouw rol binnen ons bedrijf

Als heftruckchauffeur ben je de hele dag flink aan het werk.

– Lossen en laden van pallets, kratten, ect. uit/in vrachtwagens

– Controleren van de te lossen/laden goederen aan de hand van vrachtdocumenten en signaleren van afwijkingen aan direct leidinggevende

– Transporteren van goederen m.b.v. een (vork-)heftruck naar/ van aangegeven plaatsen binnen de onderneming (productieafdeling en magazijn)

– Magazijn- en fustbeheer

– Verzorgen van het gebruiksonderhoud aan hefmiddelen volgens opdracht en voorschriften

– Schoonhouden apparatuur

 

Medewerkers bij Plantenkwekerij Brabant Plant BV beschikken over de tuinbouwmentaliteit. Je kunt bij ons te maken krijgen met wisselende start- en eindtijden. Wanneer het erg druk is, vragen we je om extra te werken. Ook in het weekend zullen we je soms vragen om te komen werken. De groei van de planten gaat namelijk altijd door!

 

Je past bij ons als je…

– Het liefst samenwerkt met collega’s;

– Beschikt over ruimtelijk inzicht;

– Graag je handen uit de mouwen steekt en van aanpakken weet;

– Beschikt over de tuinbouwmentaliteit;

Gevoel hebt voor techniek.

 

Verder ben je initiatiefrijk, enthousiast en gedreven. Samenwerken, respect voor elkaar en respect voor de natuur vinden we bij Plantenkwekerij Brabant Plant BV erg belangrijk. We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid, in ons hart zijn we nog altijd dat familiebedrijf. Wil jij je samen met ons inzetten voor verdere groei? Dan willen we je graag leren kennen.