Vacature Allround medewerker (m/v) - Brabant Plant


Vacature Allround medewerker (m/v)

Brabant Plant is een bedrijf waar medewerkers met enthousiasme en plezier samenwerken. Waar we telen met passie, zorg en aandacht. Het resultaat? Producten waar we trots op zijn. We zijn op zoek naar een allround medewerker.

Je kunt contact opnemen met Vicky van Delft – Brooimans via 073-5119001 of per mail: v.vandelft@brabantplant.nl

 

Allround medewerker (m/v)

Voltijd (38 u/w)

 

Dit ben jij

Een kantoorbaantje? Niets voor jou: jij werkt liever met je handen. Je bent op zoek naar een leuke baan binnen een sfeervol bedrijf. Het liefst werk je samen met anderen, veel gezelliger. Tijdens je werk houd je goed in de gaten wat er om je heen gebeurt. Gaat alles nog goed? Of moet je misschien ergens ingrijpen? Zijn er dingen die beter kunnen? Net als Brabant Plant wil jij blijven leren.

 

Jouw rol binnen ons bedrijf

Als allround medewerker ben je de hele dag flink aan het werk. Alle handelingen die je uitvoert, hebben te maken met planten. Je staat er niet alleen voor. Samen met een hecht team van enthousiaste collega’s zorg jij er iedere dag weer voor dat het hele productieproces vlekkeloos verloopt.

-Uitvoeren van verschillende werkzaamheden rondom planten;

-Samenwerken met je team.

Medewerkers bij Brabant Plant beschikken over de tuinbouwmentaliteit. Je kunt bij ons te maken krijgen met wisselende start- en eindtijden. Wanneer het erg druk is, vragen we je om extra te werken. Ook in het weekend zullen we je soms vragen om te komen werken. De groei van de planten gaat namelijk altijd door!

 

Je past bij ons als je…

-Het liefst samenwerkt met collega’s;

-Beschikt over de tuinbouwmentaliteit;

-Wat gevoel hebt voor techniek.

 

Verder ben je initiatiefrijk, enthousiast en gedreven. Samenwerken, respect voor elkaar en respect voor de natuur vinden we bij Brabant Plant erg belangrijk. We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid, in ons hart zijn we nog altijd dat familiebedrijf. Wil jij je samen met ons inzetten voor verdere groei? Dan willen we je graag leren kennen.