GLASGROENTEN - Brabant Plant


GLASGROENTEN

Ieder product een aanpak op maat

Of we ‘gewoon’ kunnen zaaien, verspenen, uitzetten en afleveren? Nee, daar doen wij bij Brabant Plant niet aan. Elk product vraagt immers een specialistische aanpak. Of het nu gaat om tomaat, komkommer of paprika. Maar niet alleen elk product vereist een aanpak op maat; ook elke klant is anders. Bij Brabant Plant draait alles om uw wensen en verwachtingen.

Samenwerken om samen verder te komen

Tijdens de opkweek, maar ook daarna onderhouden we intensief contact met u om steeds zo goed mogelijk aan te sluiten op uw wensen en verwachtingen. Het resultaat? Een plant waarmee u direct uit de voeten kunt. Ondertussen blijven we onze planten en teeltmethodes natuurlijk continu verbeteren.

Iedere samenwerking bestaat uit drie stappen:

Afstemming vooraf. Voorafgaand aan uw order bespreken we samen uw wensen. Denk aan het type plant, de leverdatum en uw specifieke wensen.
2 Tijdens de productie houden we u op de hoogte van de stand van zaken, de groei en andere ontwikkelingen.
3 Levering en nazorg. Samen evalueren we onze dienstverlening. Wat kunnen we nog verbeteren? Bent u tevreden?

Tomaat

Het aantal soorten tomatenplanten is de afgelopen jaren flink toegenomen. Enten is al nagenoeg standaard. Elk type heeft voor- en nadelen wat betreft uniformiteit, generativiteit en plantopbouw. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Ons assortiment tomatenplanten bestaat onder meer uit:

  • Tomatenplanten getopt of ongetopt.
  • Diverse uitvoeringen in standaard opkweek (regulier en belichting).
  • Diverse uitvoeringen in verlengde opkweek (belichting).

Brabant Plant biedt u een breed scala aan uitvoeringen. Elke uitvoering is gericht op het hoogst haalbare rendement. Ziet u mogelijkheden om met andere uitvoeringen kosten te besparen? We pakken graag de handschoen op!

Paprika

Bij paprika zijn de ontwikkelingen op het gebied van plantopkweek de laatste jaren minder hectisch en veelzijdig dan bij tomaat. U bepaalt als teler de start van de teelt met uw keuze voor twee, drie of vier stengels per plant. De uitdaging zit vooral in het begin, in het creëren van een perfecte plantbalans. Uiteraard kunt u hierbij vertrouwen op de expertise en de goede zorg van Brabant Plant.

Komkommer

Mede dankzij de opkomst van de hogedraadteelt is de komkommerteelt minder standaard geworden. De laatste jaren zijn er allerlei systemen uitgeprobeerd en ook weer afgekeurd. De vraag die nu centraal staat: wat is de beste plant in de ‘moderne’ komkommerteelt? Bij Brabant Plant hebben we hier – na verschillende grote proeven – het antwoord op gevonden.